CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Tuesday, March 10, 2009

assabarulminaliman....

hai guys..salam maulidur rasul..huhu hari nie baru start kelas slps bercti sampai 3 hari...hari nie aku just nak express apa yg aku rasa..geram sesangat2....kelas aku actually hari nie start kul 1030am tapi budak2 tuh nk awalkan kul 9am...lecturer dah inform bout this class last week dah..so kira confrim la...nak combine ngan dak dat2 coz tkt ngantuk kelas tghari nanti..mlm sblm tuh aku ada msg wakil klas diaorg kununnya nk confrimkan la kelas ada ke x??but he is not replying my msg...i just expect ada la....aku nie smgt la bgn seawal 730am(ngantuk sgt) coz nk g kelas...dah la sejuk mandi td hujan seharian smlm..huhu pukul 845am dah ada kat kampus dah...jalan la menonong(phm2 la sendiri) g kelas..sampai kat kelas xder saper2 pun...heran bin ajaib bin pelik la coz normally dak2 tuh slalu awal coz time just left 10 more minutes to 9 am..tapi xder org..aper crita???aku msg la one of my classmate asking her whether ada class ker x..dia ckp xder..aku nie angin la...naper x ckp xder klas????nasib la aku nie penyabar orgnya..(memuji diri sendiri)...tggu punya tggu untuk next class pun batal so aper lagi balik la aku..huhu seharian xder class....:)

p/s: nasib ada teman berbual td(huhu)..sejuk sikit hati...

4 comments:

edancoba said...

Laahh kesiannyer kak!! Hmmm nasib bkn akak,klu x mau nyer kak histeria olok2 kt c tu!! Cehhh!!!!!
Sbar ja lah...

danielle said...

hahaha...i`ve been through dats before..xder kelas,bgun awl kaco tido jerk..sapa la teman berbual tu?

CZ's thinking. said...

edan coba: haruslah buat2 histeria???motif?

danielle: yer la mnggu mimpi2 indah aku jer..hahah dak kando br masuk..hahah

edancoba said...

Mestiey motif nk mnarik pehatian... untung2 diorng biuskn i cinta!!!! Haa claazzzzzzzz