CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Wednesday, February 18, 2009

bosan+bosananova


salam suma
...rasanyer dah lama tak menulis cerita terbaru kan..hurmm sorry yer bkn aper aku bz skit...bk keje nk kn wat..tgsn la, kuiz la..nk kena stdy lagi..penat tau..dah la kelas hbs lewat sampai kul 530pm..nak2 kalu seharian kat kampus tuh mau tak berair ketiak i nie ha...huhu sekarang nie dah masuk bulan orang bercinta ingat kat kekasih org kata...blan FEBRUARI lor..huhu tapi kalu yang orang2 macam aku nie yang masih solo molo nie have nthing jer lor...heheh....kejap jer masa berlalukan..so faster...


.....aper korang akan buat bila bosan tanpa wat aper??(betul ker soklan aku nie??lantaklah..)huhu aper korang wat kalu hidup korang sunyi tanpa ada kawan??mesti la bosan kan??huhu kalu korang nak tau tuh la yang i'm feelling rght now...bosan yg teramat2 la sgt.....tak tau nk wat aper....bkn xde kawan kat sini ada la gurl2..mmg la ok tapi its a bit hard to have conversation with them..i mean yer la ku nie jns yang kaki merepek meraban..pompuan besa la ckp sikit nk terasa(i phm kita serupa hahah)...slh ckp nk terasa..ishh payah la(ha kuar dh loghat aku)....kalu ngan dak2 umah aku plak sometimes blh la nk msk ngan diaorg(jgn slah konsep k) kdg2 aku tak suka..heheh mcm tak leh nk msk(tak sekapal lor)....kdg2 tuh ada jg x respect our privacy...aku kms katil diaorg lpk2 atas tuh...kalu tak bg nanti ckp2 kat blakang..ishh susah la...hurmmm sabahan baa....kdg2 tuh naik meluat pun ada(shsshhhh)....

2 comments:

edancoba said...

Sshnyer c.zul kn tempat bru tu..
lagiey pon umah 2 kechik.. nk lepak mner pon x tau.. x mcm umah dlu, besar n kengkwn plak sekepala kn?!!
sabar jaa lah! skunk yg penting 2 study anggap lah semua 2 cabaran.
Lagiey pon dekat plak ngn tempt study u kn.. sabar k
:D

CZ's thinking. said...

tq...