CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Wednesday, January 14, 2009

~a New Day HAS come~

hye..happy 2009 uols..huhu(blh lagi ker wish)...hurmm lm jg aku x tulis dlm blog nie..besa la bz masa cti sem ari tuh..bz ngan kawan2 suma..skali skala jumpe(mcm stay overseas plak) mcm2 benda yang nak wat..itu la ini la..ishh mcam2 la sampai tak terkata..blh dikatakan tiap2 malam kuar..g lepak kat 'KM'(matila jadi regular customer km)....muka yang sm la kat situ..heheh then bila suma dah beransur pulang ke tmpt 'MENGAJI', maka xtiviti pun kurang la...tgl la edan n choq(jgn gdh2 tau)huhu...aku pun dah balik ke IPOH coz next week dah mula kelas..arghh bosan nyer nak kn bgn awal2 pagi balik mcam dulu...tadi pg before i went for my registration, my uncle has passed away because of athma(14 JAN 2009)...adik aku yang msg bgtau then aku kol la tanya my mum psal benda nie..aku x dpat balik la coz hari nie la baru aku nk daftar masuk sem baru...ralat juga x dapat balik n tgk arwah buat kali terakhir...cuma ALFATIHAH ja yang boleh bg untuk dia..mudah2an rohnya di cucuri rahmat..amin....jenazah dikebumikan jam 5.30pm tadi(sorry uols ter EMO skit) back to my story psal stdy, tadi masa kat dewan ngah tggu nak daftar aku jadi nervous gila...tak pnh2 mcm nie sblm nie...hny allah sj yang tau mcm ner KETAQnya aku tima tuh...yer la takut x lps la aper la macam2 dlm benak fikiran aku...coz sem lps nm aku ngan syira kn black list coz x attended MSK(bkn masak okai!!!) mggu suai knl..heheh oleh yang demikian aku n dia terpaksa la kn pergi dgr crmh n yang plg teruk skali join ngan bdk2 sem 1..shit!! malu gila..huhu(dah wat slah kn la tggung)...but everything okay..lga aku rasa.(yang penting mata meliar uols..matila)..then sblh ptg pula aku kn daftar modul a.k.a subjek yg aku nk amik sem ini...untuk sem nie aku kn drop 1, paper finance 3 coz aku kn amik paper finance 1 yg aku kantoi ms sem 2 dulu..dan aper yg memeranjatkan aku lagi ialah i've to take a principle economics subj scr berasingan drpd syira, n fizah(beza kelas ja pun)..dah terpisah la..hahah aku kn sorang2(matila.....)tapi aku kuatkan juga smgt aku untuk teruskan perjuangan ini(hahah ala2 nk g berperang)...i have only one wishes..i really hope that i can grad on time..hurmmm doakan yer uols...lagi satu yang aku nk cita is about my 'NEW HOME'...hurmm ok la juga umh yang ok sewa skang nie..even sempit tapi hurmm ok la..dari xde tempat tdo kan...aku just pikir dkt ngan kampus aku ja..yer la aku xde transport..ssh la skit..umh tuh aku stay ngan 7 org lagi and campur aku jd lapan la..diaorag suma dak mekanikal aku jerk dak bisness..hehe tapi nk wat macam ner...aku pun masih br lagi kat umh tuh..tak tau lagi attitude sekor2 mcam ner..but so far ok la just ada la bdk2 sbh yg stay kat umh tuh 2 3 org make me feel uncomfortable..ya allah aku rasa bila diaorg ckp aku rasa macam stay dlm RUMAH KONGSI plak..bising sgt..dah la ckp nk ala2 indon..hurmm...tapi sabar jer la..org senyum aku senyum org gelak aku gelak..hahah mulai dari hari nie maka bermulalah episod baru dalam hidup aku bagi tahun 2009....perlukah aku berpura2??????


NOTE: AL-FATIHAH untuk my uncle BAHARUDIN BIN DIN yang telah kembali ke rahmatullah pada hari ini 14 JAN 2009.....semoga rohnya dicucuri rahmat...AMIN....

5 comments:

edancoba said...

i alwayz akn doakn U c.zul!
N hope so sem ni U jgn ambil mudah! Plzzz tumpu 100% k... Bcoz dis is ur furture!! K study smart

danielle said...

taniah edan coba dah pandai speaking...alfatihah...

edancoba said...

hamboi2 neng.. yerlahh!!(sedar dri)

CZ's thinking. said...

tq edan..u la kakak i yg plg i syg..matila..
neway tq so much...luv u

edancoba said...

ingt!!! U rebah i pon trut rebah
n u happy i tmpang snng!!!
Kita kna sling tolon mnolon...N wat eve happen pon U alwayz in my mind..
begitu jgk si neng!!
lv u too!!!!!