CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Friday, December 19, 2008

~celebrities vacation~



ai..dah lama sgt aku x tulis kat blog nie..huhu biasa la bz ngan exam la..mcm2 la..nie baru ada msa nk menulis dlam blog aku nih..heheh lega sikit dah hbs semester nie..exam pun dh bis..kurang la skit beban aku untuk sem nie..pejam celik dh almost 1year aku masuk stdy..heheh taun dpn dah hbs aku stdy..hehe kalu x xtand la..amin mdh2an....




hari nie hari jmat 19 december 2008, aku baru jer balik dari ipoh...sampai umh tadi dlm kul 4 lebey..huhu letey bangat...tapi letih2 pun best dapat hang out ngan kwn2 aku kat sn..diaorg dtg amek aku balik cti semester...thnks guys...sggup dtg dr png amek aku..nelle, kak ros n erdaus..love uols...hari khms hari tuh kita org g jalan2 kat cameron hglands..thats my 1st time be there..ya allah aku punya la xcited..yer la 1st time dapt g kat tmpt yg cantek mcm tuh...at last my wish to see how tea tree looks like finally granted..thnk god..heheh cantek sgt2 tea plantation tuh aku x leh nk bygkan ngan kata2...thats a very beautiful place...tambah2 g ngan member2 aku yg sememangnya gila ituh..ha menjadi2 la kat sn tuh...pose bergambar jgn ckp la..pantang stop kat tempat cantek mesti ada body2 yang di pose..habislah kena carutz ngan uols...mati pokok2 teh...hahah rasa macam x puas juga la jln2 kat sn..mcm nk jer tido sn..sejuk juga kat sn tuh even pns tapi sejuk juga la...ketar juga la aku...sepanjang my way go n back to cmran hghlands..dlm kete tuh punya la bising...tapi best ngan perangai edan yang ala2 mak cik di kampung...skunk pun aku masih rasa lagi happiness tuh..balik pada cmrn tuh g umah kawan nelle si 'kome'(kamu pglan owg prk) kat kuala kangsar..sampai ptg juga la dkt2 mgrib..dok kat situ smpi isyak baru balik..mkn dulu..heheh mak dia pun baik sgt ngan kami siap suruh tido situ lagi...hhohoo


ha balik umh masing2 klthn smpi nelle tido snooze..heheh leth sgt...thniah la danial k...ok la c ya my next entries..

3 comments:

we~win said...

ermm..mcm kenal jek yg pakai spek mata hitam itu...

wow!!danielle la..wah..makin vogue gituh!!!

danieelle mmg chantek walau di mana jua..taniah!

danielle said...

matial c win neh memujie aku d blog orng...per2pon tq win...terlepas gak ko kat blog kwn aku neh...

edancoba said...

Kenangan besama yg i x kn lupakan