CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Wednesday, January 28, 2009

luCky day 4 me!!!!


hai..bfr that so sory la kat suma coz dh lm xde new entry..biasa la bz skit ngan keje2 kat kampus tuh..ada yg x siap lagi...awal2 sem nie phm2 la..yang itu la lum ok yang ini la..ishh macam2 la..lth aku kesana sini...(wah gituew kalah YB uols)..aper2 pun hari nie aku dah kembali ngan new entry..hahha to all chinese i wolud like 2 say HAPPY CHINESE NEW YEAR..sinni koi lek(memandai jer kau taip)haha..janji bunyi sudah kan..ok..

smlm aku baru balik ke sini slps 4 hari balik png kunun2nyer balik cti raya la..huhu yer la cti lama la jg 4 hari tuh..balik la dari tak buat apa2 kat ipoh nie...balik sn blh jg jumper geng2 aku...walaupun x baper nk ckp AHLI..hahah tetap enjoy....2 hari lps uols ade tgk gerhana matahari??ha rugi ooo tak tgk..aku antara org2 yang bertuah la coz dapt tgk even x lm kejap pun jadi la..hahha(sakit mata kot uols)benda nie pun kbtln jer..tdk aku pun xtau yang ngr kita nie akan jadi gerhana tuh..tuh pun dgr radio ms odw nk balik umh pas mkn kndri ngan member aku kat kulim...yer la ms nk balik tuh jalan menghala ke bhgian pulau ya allah jem gila..sampai naik tension aku..almost 1 hour we stucked in traffic jam..sabo jer la...back 2 our story bout gerhana mthri tuh..lps ja dj radio gtau yg akan berlaku gerhana aku la plg excited skali nk nengok..yer la x pnh tgk kot..dj tuh ckp kul 430pm,tiap 5 minit aku tgk jam takut terlps..hahha gila x???tnggu punya tggu aku dapt jg tgk..even pdh mata sikit tapi aku rasa bertuah sgt2 la dpt tgk compared ngan org lain yg x dpt tgk..heheh(jgn mrh yer)...ok la aku dah xde idea nk tulis pa nie..kaki aku pun dah lenguh n sengal2(mcam org tua2)jalan byk sgt tadi..klas dri pg smpai ptg..hurmm ok..daaaa


p/s:disini aku nk wat pmbtln skit bout my past entry yang aku ada mentioned pasal my uncle tuh..dia bin AZIZ bkn DIN..huhu sorry yer ..din tuh nm tok wan aku..heheh
nama dia yng betul: BAHARUDDIN BIN AZIZ



1 comments:

edancoba said...

Congratulation!!!!
U mmg insan tepilih!!
Harutzlah melihat jam stiap 5 minit nok! U mmg hebat...