CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Sunday, November 16, 2008

~glamoures.....~

hurmm..it almost 2am..i still cant sleep..huhuhu mata nie x ngtk la plak..tadi ptg tdo lebih kot..heheh its a really boring today..dont know what to do...on friday nght is my lst day attended a dinner that was held at silveritage hall, ipoh..thats my 1st dinner since i've registered at polytechnic..huhu actually aku x nak pergi tapi lps member2(yg kononnye member) ajak g aku just said hurmm ok...1 week bfr my dinner, ya allah im really worried bout my appreanced for tht nght..really dun know what should i wearing!!! based on "GLITTER & GLAMOUR" theme..suck!! smpi nk skit kpl2 aku pkir nk pkai aper utuk mlm tuh hehe...tapi last2 i've decided 2 wear apa yg ada sudah..hehe aku pakai white long slaves jer...smart la...smgt la aku smlm tuh nk g dinner..temankan si syira g make-up..lama gila tggu dia..aku baju dah la x iron lagi..kasut x polish lagi..cewahhh smgt i tau..hehe around 6pm baru balik umh..kuar dari kul 3pm g survey salon nk wat rambut for dinner..huhu thats really tired..glamour hbs la aku mlm tuh..dah skali skala katakan..hehe mlm tuh pun g la dinner tuh..yg lawaknyer aku jadi nervous sgt2..x tau naper..heheh glamour sgt kot ngan rambut yg penuh ngan glitter..hahha bygkan aku dr pg smpai mlm sggup xmkn coz nk mkn mlm tuh..yer la kalu dah kyg rugi la..nsib baik la all the dishes quiet delicious so x de la regret sgt..heheh mcm2 fesyen yg aku tgk mlm tuh..ada yg pakai tudung berberan2..eeeiiiii..mcm x pandai nk matchkan mcm ner jer...yg over dress jgn ckp la..kdg2 tuh pkai yg bkn2..ltk tuh la ltk ini la..rimas plak aku tgk...tapi ada la yg pandai berfesyen...that dinner is quiet boring...x best lasg..cehhh..ingatkan best sperti yg di warwarkan....tapi bak kata pepatah "LEBIH KUAH DARI SUDI" mcm tuh la lbh kurang..hehe ckp ada karoke competition tapi hampeh tak der pun...yang ada band pun ntah ape2..time tuh la baru nk setting, time tuh la nk itu ini..WTF!!!dah tau nk nyayi mlm tuh dtg la ptg tuh practice!! nie tak mlm tuh la baru nk wat suma... nsib nyayi suara not bad..tdk...uhu, dah lama2 kat dlm hall tuh aku pun naik boring..tapi layan jer la....ha yg bestnyer aper tau x??byk yg kando2 kat dlm dewan tuh..ahhaha balik dr dinner tuh trus balik umh mandi..pastu kuar minum jap nagn dak2 tuh baru balik umah tdo..whats wonderful nght..sedap sgt tdo sampi kul 12pm baru bgn....tapi sem depan aku x g dah kot tggu last sem baru nk g..baru blh all out..dah senior..huu
ok la aku dah ngtk nie...see ya for my next entries..caiooo...

5 comments:

danielle said...

hurmmmm...sangup x makan..nak bedal malam tuh or takut perut jadi macam perut indu lagu chuq tu?..sori cok...

edancoba said...

Jahat kou neng! X per c.zul u msh dlm keadaan tekawal(perutz 2)...

CZ's thinking. said...

matila kalu dapat perut mcm bapak merands ituh..hahah

danielle said...

aie neh...aku jahat yer...amboi kalu hang sampai pos dlm bultin menyentuh isu2 perut hindu sampai menjadi perbualan penduduk hulu lik lau per citer.menkontroversikan keadaan tanpa memikir sebab dan akibatnya..eee..harejah sangat...meleheng la c lola ittew...

edancoba said...

Iyer x iyer jgak!! Hmmm i suker sbenarnya ngata dier(nk buat lgy!!)
bkn snng tau choq dpt gelaran tut..
We must catchup per yg depan mata neng.. n tuliz jer kat sni.. bcoz ia klak mnjd 1 knangn....
:D