CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Monday, July 20, 2009

ku ke uDara Lagi.....

Hai semua…

Setelah hampir 4 bulan(hentam ja nie..heheh) cz mendiamkan diri dari kontroversi akhirnya dia muncul kembali..(hahah perasan la plak)…tak da la…mendiamkan diri dari terlibat dengan penulisan kat blog nie la..btw im so sorry coz dah lama sangat tak muncul dengan entry-entry yang baru…al maklum la kan seperti yang dah cz maklumkan sebelum ini di entry yang lps…huhu so hari nie cz kembali dengan cerita-cerita yang baru…..kuang-kuang…so cz pun tak nak la berpanjangan lebaran(bahasa baru..huhu) dengan mukadimah yang panjang-panjangkan…cz pun tak mau la nanti si COBA cakap mukadimah lebih dari sudu..hahah

Ok lah untuk permulaan entry kali nie cz nak story la sikit pasal hari nie…sekarang nie cz masih lagi bercuti tanpa gaji(memang tak kerja pun…) cuti semester la katakan…2 bulan beb lama tuh..dok kat umah makan..tido tuh ja la keje cz sepanjang cuti nie…nyesal lak tak minta kerja tidak ada juga duit…hehe badan pun rasa kembang semangkuk dah nie..asyik makan ja….huhu yang paling penting cuti nie semua member-member cz balik so apa lagi BERJAIHO la kitaorang…masa tuh masih ada chenelle, antz…sekarang dua orang tuh dah balik uni masing-masing so tinggal la cz ngan member-member yang sedia ada…cz plak tinggal lagi 2 minggu nak masuk study balik…rasa tak sabar pun ada, malas nak balik pun ada…tapi kena balik juga,,hehe hurmm hari nie cz ngan member-member iaitu edancoba aka kak ros(nama kampung sgt…), and choq’q (pandai-pandai la sebut yer..heheh) melawat QB…plan asalnyer nak tengok wayang edancoba ajak..masa dia kol cz Tanya itu dan ini cz just iakan jer coz tak nak la menghampakan perasan ratu kebaya kita ituh..(wow.) tapi masa dalam keta, cz ada la gtau kat coba yang I only have RM10 in my wallet…nak tengok wayang apa kejadahnya macam tuh…oh no..no…(memang tak da mood nak tgk wayang time tuh…) manakala si choq’q pun menghadapi situasi yang sama..tapi dia just drive ja…then sampai ja kat GSC dah dok beratur dah nie…keluar balik (bkn keluar QB, tapi keluar barisan ja)..huhu coz cancel nak tengok wayang kerana keadaan tak mengizinkan (paham-paham la yer kenapa)..hahah cz takut la juga mana la tau si coba tuh marah ke aper ke…tapi dia cool ja (wanita tabah…)hahah cz cakap kat dia minggu depan la baru kita tengok wayang then dia cakap ok….(sorry ya kak ros..hehe)apa lagi we all cuci mata la kat QB tuh…banyak outlet yang tengah diskaun sekarang…tapi duit tak ada…tengok ja la…masa tengah dok pusing-pusing kat dalam tuh, macam-macam orang, ragam fesyen semua ada la….yang ok tuh ok la tapi yang tak ok tuh macam na????ha jawab dik nun oi…tapi yang penting cz ngan geng tetap malatop..hahhah (jangan perasan ya coba and choq’q)….lps penat pusing singgah foodcourt nak makan coz perut pun dah dok nyanyi..cz ngan edancoba makan chicken chop yang ayamnya ala-ala punggai kat muka orang mau pengsan orang tuh…nah besar gedabak..hahha choq’q makan bauhulu(asalnya bau dulu kot..) saja..diet ker choq’q???….tapi chicken chop tuh bukan sorang satu okey..cz share ngan edancoba…yang best coba belanja…( tq kak sayang u…) lepas habis semua aktiviti kat QB tuh kami pun berangkat la ke karoke dimana tempat tuh la we all slalu menyumbangkan lagu..huhu tapi nyanyi tak banyak pun..penat la…yang penting choq’q and kak ros nyanyi lagu rock tuh…hahha memang lawak gila la…choq’q sampai suara jadi macam ayam tertelan batu dah…hahhaha habis ja karoke cz ngan diaorang terus balik tapi tak sampai rumah lagi, singgah KM dulu lepak-lepak then baru balik rumah..huhu KM tuh mesti jadi destinasi wajib bagi cz ngan member-member bila balik ja cuti..huhu (boh ganja pa mamak tuh)..hahah.enjoy sangat hari nie walaupun mood kurang baik..


cz says : Nampak sorang pompuan yang tayar spare banyak kat pinggang tapi perasan cantik masa kat foodcourt….huhu

7 comments:

Farhana said...

Hak hak hak.. Tak tau plak edan coba tu kak ros a.k.a ratu kevaya.. Wahhhh.. Vogue gitew.. Pape pn, slamat kmbali.. Anda mmg lawak mcm edan coba.. Hik hik hik.. =)

edan coba said...

Saerahh tu lah kapala ratu kami!!!
tanpa die kami befesyen kg lg!!!
tanpa die jgk Edan Coba x kn kenal ContactLence!!!
Huhhh bnyk sumbangan nya...
CZ nnt kan entry khas buat u diatas jasa2 u terhadap perkambangan i!!!
:D muaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!


CZ....
Suka kak baca entry u!!!
Best!! RINDU LAH LG!!!!!!
nmpak nya i kna tolton u mencantikkan blog u ni dari masa ke semasa!!!
Hmmmm berikan i waktu pasti kelak complete semua!!!
well lepas ni jngn lah sepi jaa!! Post jaa pape pon!!!!... coz nnt log u mati plaq!!!!
:)

CZ's thinking. said...

saerah...
la xtau lagi ker kak ros tuh edan coba??ha skrg dah tau kan...kak ros yang bajet macam ROS tapi..hahah lawak ker i??hahha

kak ros...
tq2..yup tunggu ja kemunculan entry2 barui dr i k..

joegrimjow said...

dah lama da nii

edan coba said...

jangn cakap kosong jaa diva oii!!
i x sanggup menunggu lama2!!
claaaaaazzzz!!!!
:P

CZ's thinking. said...

bukan omong kosong okay...

edan coba said...

g tu lah semangat!
u jngn risau k i sentiasa baca blog u!!! (betollaa!!)