CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Thursday, July 23, 2009

helmet oh helmet.....

Semalam lebih kurang pukul 9pm aku ngan member-member aku choq n mat rodin a.k.a Sia Leng Hong(nama baru tuh..) macam biasa la lepak kat km @ kassim Mustafa…macam biasa la slalunya aku yang ajak diaorang lepak kat sn tapi hari tuh si choq yang ajak so ok jer la…if aku ja slalu ajak di katanya pula aku yang slalu ajak(melampau tuh..)…then seperti yang di plan tepat pukul 9pm(tapi bukan slalu pun) choq pun sampai la kat umah aku coz sblm nak mai tuh dia ada msg gtau yang dia nak amek aku..huhu( jimat minyak aku…kikik) aku ngan dia p dulu sbb mat rodin ada hal apa tah (bz slalu kalah YB)…dia suruh kami p dulu…sblm sampai KM aku suruh la choq dropkan aku kat depan 7E dulu coz aku nak beli topup (lama dah tak topup…) and aku suruh la dia p parking moto dulu…selesai beli topup kami terus p KM cari tempat…takut-takut xder tempat (famous kew KM tuh uolls???)huhu lps stgh jam si mat rodin pun sampai dari jauh dah nampak dia tergedek-gedek mcam itik kena tggl laki(itik ade laki kew??)haha…jgn marah sia…kitaorang lpk2 kat situ macam-macam benda la yang di bincang..tapi yang plg penting buat vogue kat Km tuh kan..yang adooo..hahha….then lbh kurang jam 12am mat rodin ajak balik so aku ngan choq pun ok jer la..takkan nak dok kat situ sampai pagi??( tau la Km tuh 24 jam tapi jgn over ok)…nak di jadikan cerita masa sampai ja kat moto choq cakap “hery (nm lama i..huhu) helmet hang mana??serius xda” then aku pun tgl la mana tau choq main-main..bkn leh cy sgt dia tuh…skali aku tgk betul xda..berderau darah (nasib xda drh tggi tdk dah goal..hehe)..memang mencarut habis la aku time tuh..memang sial sapa yang amek helmet aku tuh..geram betol aku…bg mengkonfemkan yang helmet aku tuh betul-betul hilang choq pun jalan la keliling tuh kot-kot ada tapi wat pnt ja..(hello choq pencuri pun dh pandai skrg okeyy)..korang bygkan la helmet aku tuh bukan la zantek mana pun(tapi elok lagi la)…nk kata da berlian xda la plak aku tgk…nak kata bau wangi x juga(busuk ade la..hahha)…tapi boleh hilang…aper punya manusia la yang curi tuh…menyumpah seranah aku kat pencuri helmet tuh…masalahnya kalu helmet tuh aku yang punya tak per la nie abg aku….dah la esok dia nak pakai pegi keje…mlm tuh nak balik umah..ha free hair la I mlm tuh..(best sejukkk..hehe) balik tuh lps-lps gtau kat my mom helmet hilang ha apa lagi uolls…forum perdana la aku tgh2 pagi buta tuh..huhu tapi aku dengan selamba menjawab “benda dah nak hilang nak wat macam ner??supa hilang ketoi mas aihhh…”huhu…(nak menang juga..) tapi aku dah ganti balik helmet yang hilang tuh..beli lain…kalu tdk lagi tuh la my mom dok bising...


Nie la helmet yang aku beli td ganti yang hilang tuh..ok x??hahaha

Tapi aku memang geram sangat-sangat dengan pencuri helmet aku tuh..aku nak wat semayang hajat biaq dia mati kena langgar lori voley??huhu guro ja..aku tak da la jht smpai macam tuh ok..masih berhati perut..huhu...


Kalu aku pakai helmet macam nie p kedai mmk ok x?agak2 korang ada tak orang nk curi??heheh

Cz say : kena kunci helmet dah lps nie..huhu

4 comments:

edan coba said...

ishhh dok!!
keciannya!!!!
laen kali beware laa!
ni mesti kes helmet choq jaa yg kunci!
pape cadangan u nk memakai helmet ala2 Star wars i stuju!!
(bru vogue mak!!!!)
:P

Farhana said...

Kuang kuang kuang.. Kejam gitu sampai langgar lori.. =p

Nih.. Secret admirer kot.. Tak dan amik orang, amik helmet pn jadi laa.. Hahaha.. Jgn mandrem sudaa.. =p

Helmet mcm tu lagi laa org nak curikkk.. Sbb lagi vogue bak kata edan.. Hahaha..

*lain kali helmet sangkut kat leher.. tak ilang kot.. hik hik hik.. =p

CZ's thinking. said...

saerah..
ha sudah kalu sngkut helmet kat leher orang ckp gila plak..hahha

edan coba said...

pape pon CZ helmet baru yg u bli mmg zanteq sangt!!! bekilau g tu..