CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Saturday, April 11, 2009

majlis BBQ.....

salam...aku x blh nk tdo mlm nie..xtau nape!!rasa x ngantuk plak... mgkin sebab tdo tadi ptg lama sgt kot..huhu yer la hari nie aku punya kelas byk yg batal just ada kelas tax jer..tuh pun 1 jam..mls nk g mulanya pikir2 balik better aku g..dh la tax aku x bapa nk phm..hehe memang ramai la yang x pergi td...dah tuh plak ada yg dtg lambt..hurm lagi la...ok la mls aku nk cita pasal kelas td...

actually aku tadi ada BBQ ngan bdk2 kelas...diaorg wat mlm nie..byr sorang RM10..aku ngan geng2 aku tdk terkecuali la memenuhi undangan(**duit dah byor rugi x pegi)...huhu ptg td hujan punya la lbt kat sini, risau juga aku td takut2 tak jadi majlis kitaorg tuh(**tetibe riso) ..tapi lps ja mgrib hjn dah stop tapi msh lagi gerimis..hurmm aku siap2 dalam kul 830pm aku msg fizah g umh dia...then aku, fyza ngan syira jln g...tak jauh pun coz umh yg "tumpangkan" wat BBQ tuh satu line ngan umah fyza...sampai sn diaorg dok sibuk dah membakar ayam(sory la uols i x suka main api, nanti demam)heheh...aku just tgk jer la tapi tlg la skit2..aku bkn pandai pun bakar2 ayam nie...pnh dulu mlm raya family aku wat BBQ aku la tlg "anu" api, esok tuh aku dmm..ha ko raya kat umh la jwbnyer..heheh sorry yer kengkawan...hujan lagi msa tuh..dr gerimis tadi bertukar ganas(lebat la...huhu) nasib ada bumbung sikit..leh la wat bakar ayam...sedap ayam diaorg perap tuh..pandai..kelazzz uols..hahha antara menu2 yg ada tadi :

  • bihun goreng(kak b wat)
  • kek pisang..(pait)
  • agaq2...
  • sutun bakar(hanyiaq)
  • hot dog bakar...
  • potato bakar(keraz ya allah)
  • buah tembikai...
ha tuh antara menu2 yang ada ms aku g berBBQ td..ko tgk tuh aku dah la g mkn komen lagi x sdp..hahah..bkn x sedap tapi kureng la skit..aku nie balik kelas thari tadi just mkn mggi jer then td la...ayam pun mkn seketul jer(tkg bkar ayam lambat)heheh..tapi overall aku puas hati la...actually aku ada amek gbr tadi masa majlis td tapi lum transfer lagi la...soryy mgkin esok kot atau bila2 aku update ok??coz esok nk amek gambar lagi coz nk g tgk JGN TEGUR..huu

p/s:aku dh macam artis td, ramai yg nk bergambar..huu

bersambung.....



4 comments:

edancoba said...

Maletop tu....
1 kbanggan vuat kamiey!
c.zul uda bejinak ke dapuran!!!
panggang2 lagiey!
kak! takutlah pada tngan2 tu..
nnt jd gelap!!
ohoho...
paper pon u mmg khakhi komplen!!
celaka sngt!!
:P

CZ's thinking. said...

haruslah..kalu x pandai masak baik x yah hidup..hahah
tgn???apa kene mengena plak ngan tgn???

danielle said...

taniah tulun anu api...anu..anu...
yang pentig sutun hanyiaq n sebaginya jd menu mkn mlm tu..

*cik zul mmg perasan artis...

edancoba said...

UUUUUUUUUUUUhhh x update ke?
rindu kat post u kak!!!
:)